רגלי עוף צלויות לבביות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית דל פחמימות,? רגלי עוף צלויות לבביות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, שמן צמחי, רגלי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו רגלי עוף צלויות בחומץ, רגלי העוף המטוגנות של קאל פטרנל, ו רגלי עוף צלויות בחומץ (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מאוד, מחממים את שמן הירקות. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 8 דקות.
מעבירים את העוף לצלחת ושופכים את כל אבל 3 כפות של השומן.
מוסיפים את הפטריות למחבת ומבשלים אותם על אש מתונה, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים להשחים על הקרקעית, כ 2 דקות.
בינתיים, במעבד מזון, מחית את שיני השום עם הבצל ועלי כוסברה.
מוסיפים את פירה שום ובצל לפטריות ומבשלים על חום מתון עד ריחני מאוד, על 1 דקה. מערבבים ברוטב עגבניות. להחזיר את רגלי העוף למחבת ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים את הרוטב עד העוף מבושל דרך, על 15 דקות. מתבלים את רגלי העוף המטוגנות במלח ופלפל, מעבירים אותן לצלחות ומגישים עם הרוטב.