קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

רד צ'ילה מאכלי ים צ' אודר

רד צ'ילה מאכלי ים צ' אודר
צ'אודר פירות ים צ' ילה האדום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. מתכון זה מ homesicktexan.blogspot.com יש 51 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך allspice, מלח ופלפל, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת יבשה מחוממת על גבוה, טוסט chiles guajillo בכל צד במשך כ 10 שניות או עד שהם מתחילים לנשוף. מלא את המחבת עם מספיק מים כדי לכסות צ ' יילס. השאר את החום על עד שהמים מתחילים לרתוח ולאחר מכן לכבות את החום ולתת לצ ' ילי להשרות עד רך, כ -30 דקות. לאחר התייבשות, להשליך את המים השריה ולשטוף את צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים לתוך בלנדר.בינתיים, אם באמצעות צדפות טריות, למלא סיר גדול מספיק כדי להחזיק את הצדפות עם 2 כוסות מים. כשזה מגיע לרתיחה, להוסיף את הצדפות, לכסות את הסיר ולתת להם קיטור עד הפגזים לפתוח, על 3-5 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הצדפות מהסיר (לזרוק את כל הצדפות שאינן פתוחות), להשליך את נוזל הבישול. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן הפגזים, לשטוף היטב כדי להסיר כל חצץ וקוצצים נוספים. אם באמצעות צדפות קצוץ משומר, לנקז ולשטוף היטב כדי להסיר את כל חתיכות פגז grit.In סיר גדול, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר את הבייקון ולנקז על צלחת מרופדת נייר מגבת. השאר 1 כף של שומן בייקון בסיר (שמור את השאר לשימוש אחר) ולהוסיף את הבצל לסיר. מבשלים על חום בינוני עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מניחים בצל מבושל ושום לתוך הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים לבלנדר את העגבניות המשומרות עם המיץ שלהם, צ 'יפוטלה צ' ילה, הכמון, אורגנו, allspice, ג ' ינג ' ר וקיין. להתמזג במשך 3 דקות עד שלה חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומפזרים קלות את תפוחי האדמה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את המרק לסיר, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם המשרד עדיין רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר את המכסה, להפוך את החום עד נמוך ולהוסיף לסיר רסק עגבניות צ ' ילה האדום מן הבלנדר, כוסברה, מיץ צדפות ובייקון מבושל. לטעום ולהתאים תבלינים, הוספת מלח ופלפל יותר לפי הטעם. (שימו לב כי מחית העגבניות של צ ' ילה האדומה עלולה לבעבע באגרסיביות ולהתיז כאשר מוסיפים אותה לסיר.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון מבושלבייקון מבושל
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הוסף את הדקר לסיר ומבשל במשך 5 דקות חשופות. מערבבים את הצדפות הקצוצות, שרימפס ומיץ ליים ומבשלים עוד 5 דקות או עד השרימפס הוא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
דקרדקר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הסר מהחום, מקשטים בכוסברה ומגישים מיד עם פלחי ליים וקרקרים צדפות.אם יש לך שאריות, לחמם את המרק על נמוך ולא לתת לו להרתיח, אחרת פירות הים יקבל גומי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
סיד טריזסיד טריז
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
צ אודרצ אודר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים42 כפות חמאה מומסתבייקון לא מבושל, קצוץבייקון לא מבושל, קצוץ1צ'יפוטלה משומר צ' ילהצ'יפוטלה משומר צ' ילה1צביטהקמצוץ של קאייןקמצוץ של קאיין4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרדגים, ירקות או מרק עוףדגים, ירקות או מרק עוף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה ועוד לקישוטכוסברה קצוצה ועוד לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות, רצוי אש קלויהעגבניות חתוכות לקוביות, רצוי אש קלויה6ציפורןשום, טחוןשום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון0חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דקר, חתוך לקוביות 1 אינץדקר, חתוך לקוביות 1 אינץ4צ' ילי guajillo מיובש, זרעים וגבעולים הוסרוצ' ילי guajillo מיובש, זרעים וגבעולים הוסרו11 כף אורגנו מיובשאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות8שרימפס וורידיםפלחי ליים להגשהפלחי ליים להגשה48צדפות Littleneck, שפשף ושטוף או 2 פחיות 10 אונקיה של צדפות קצוצותצדפות Littleneck, שפשף ושטוף או 2 פחיות 10 אונקיה של צדפות קצוצות1אוראו ממולאים כפוליםעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה Russet, קלופים לחתוך לקוביות 1/4 אינץתפוחי אדמה Russet, קלופים לחתוך לקוביות 1/4 אינץ8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור לפי הטעםמלח ופלפל שחור לפי הטעם454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס (ספירת 51-60), קלופים ומוגדריםשרימפס (ספירת 51-60), קלופים ומוגדרים8שרימפס וורידיםקרקרים ו / או צ'יפס טורטייה להגשהקרקרים ו / או צ'יפס טורטייה להגשה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. סאנגרה דה טורו קאווה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
צהוב חיוור עם perlage בסדר מתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הערות פרי הדר ואניסיד. בועות שמנת, חושניות ורעננות.מקסים כמו אפריטיף או יחד עם דגים ופירות ים.