צ'אודר פירות ים צ' ילה האדום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. מתכון זה מ homesicktexan.blogspot.com יש 51 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך allspice, מלח ופלפל, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת יבשה מחוממת על גבוה, טוסט chiles guajillo בכל צד במשך כ 10 שניות או עד שהם מתחילים לנשוף. מלא את המחבת עם מספיק מים כדי לכסות צ ' יילס. השאר את החום על עד שהמים מתחילים לרתוח ולאחר מכן לכבות את החום ולתת לצ ' ילי להשרות עד רך, כ -30 דקות. לאחר התייבשות, להשליך את המים השריה ולשטוף את צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים לתוך בלנדר.בינתיים, אם באמצעות צדפות טריות, למלא סיר גדול מספיק כדי להחזיק את הצדפות עם 2 כוסות מים. כשזה מגיע לרתיחה, להוסיף את הצדפות, לכסות את הסיר ולתת להם קיטור עד הפגזים לפתוח, על 3-5 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הצדפות מהסיר (לזרוק את כל הצדפות שאינן פתוחות), להשליך את נוזל הבישול. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן הפגזים, לשטוף היטב כדי להסיר כל חצץ וקוצצים נוספים. אם באמצעות צדפות קצוץ משומר, לנקז ולשטוף היטב כדי להסיר את כל חתיכות פגז grit.In סיר גדול, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הסר את הבייקון ולנקז על צלחת מרופדת נייר מגבת. השאר 1 כף של שומן בייקון בסיר (שמור את השאר לשימוש אחר) ולהוסיף את הבצל לסיר. מבשלים על חום בינוני עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מניחים בצל מבושל ושום לתוך הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים לבלנדר את העגבניות המשומרות עם המיץ שלהם, צ 'יפוטלה צ' ילה, הכמון, אורגנו, allspice, ג ' ינג ' ר וקיין. להתמזג במשך 3 דקות עד שלה חלקה מאוד.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומפזרים קלות את תפוחי האדמה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את המרק לסיר, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם המשרד עדיין רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר את המכסה, להפוך את החום עד נמוך ולהוסיף לסיר רסק עגבניות צ ' ילה האדום מן הבלנדר, כוסברה, מיץ צדפות ובייקון מבושל. לטעום ולהתאים תבלינים, הוספת מלח ופלפל יותר לפי הטעם. (שימו לב כי מחית העגבניות של צ ' ילה האדומה עלולה לבעבע באגרסיביות ולהתיז כאשר מוסיפים אותה לסיר.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון מבושל
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פלפל צ ' ילי אדום
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הוסף את הדקר לסיר ומבשל במשך 5 דקות חשופות. מערבבים את הצדפות הקצוצות, שרימפס ומיץ ליים ומבשלים עוד 5 דקות או עד השרימפס הוא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
דקר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הסר מהחום, מקשטים בכוסברה ומגישים מיד עם פלחי ליים וקרקרים צדפות.אם יש לך שאריות, לחמם את המרק על נמוך ולא לתת לו להרתיח, אחרת פירות הים יקבל גומי.
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. סאנגרה דה טורו קאווה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.