צ'אודר פירות ים צ' ילה האדום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. מתכון זה מ homesicktexan.blogspot.com יש 51 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך allspice, מלח ופלפל, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת יבשה מחוממת על גבוה, טוסט chiles guajillo בכל צד במשך כ 10 שניות או עד שהם מתחילים לנשוף. מלא את המחבת עם מספיק מים כדי לכסות צ ' יילס. השאר את החום על עד שהמים מתחילים לרתוח ולאחר מכן לכבות את החום ולתת לצ ' ילי להשרות עד רך, כ -30 דקות. לאחר התייבשות, להשליך את המים השריה ולשטוף את צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילו
1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים לתוך בלנדר.בינתיים, אם באמצעות צדפות טריות, למלא סיר גדול מספיק כדי להחזיק את הצדפות עם 2 כוסות מים. כשזה מגיע לרתיחה, להוסיף את הצדפות, לכסות את הסיר ולתת להם קיטור עד הפגזים לפתוח, על 3-5 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הצדפות מהסיר (לזרוק את כל הצדפות שאינן פתוחות), להשליך את נוזל הבישול. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן הפגזים, לשטוף היטב כדי להסיר כל חצץ וקוצצים נוספים. אם באמצעות צדפות קצוץ משומר, לנקז ולשטוף היטב כדי להסיר את כל חתיכות פגז grit.In סיר גדול, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את הבייקון ולנקז על צלחת מרופדת נייר מגבת. השאר 1 כף של שומן בייקון בסיר (שמור את השאר לשימוש אחר) ולהוסיף את הבצל לסיר. מבשלים על חום בינוני עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מניחים בצל מבושל ושום לתוך הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים לבלנדר את העגבניות המשומרות עם המיץ שלהם, צ 'יפוטלה צ' ילה, הכמון, אורגנו, allspice, ג ' ינג ' ר וקיין. להתמזג במשך 3 דקות עד שלה חלקה מאוד.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומפזרים קלות את תפוחי האדמה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את המרק לסיר, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם המשרד עדיין רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר את המכסה, להפוך את החום עד נמוך ולהוסיף לסיר רסק עגבניות צ ' ילה האדום מן הבלנדר, כוסברה, מיץ צדפות ובייקון מבושל. לטעום ולהתאים תבלינים, הוספת מלח ופלפל יותר לפי הטעם. (שימו לב כי מחית העגבניות של צ ' ילה האדומה עלולה לבעבע באגרסיביות ולהתיז כאשר מוסיפים אותה לסיר.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בייקון מבושל
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
למרקם חלק וניתן למריחה
פלפל צ ' ילי אדום
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הוסף את הדקר לסיר ומבשל במשך 5 דקות חשופות. מערבבים את הצדפות הקצוצות, שרימפס ומיץ ליים ומבשלים עוד 5 דקות או עד השרימפס הוא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
דקר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר מהחום, מקשטים בכוסברה ומגישים מיד עם פלחי ליים וקרקרים צדפות.אם יש לך שאריות, לחמם את המרק על נמוך ולא לתת לו להרתיח, אחרת פירות הים יקבל גומי.
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. סאנגרה דה טורו קאווה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.