רובן מגלגל למעלה.
רול-אפ ראובן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינה שוויצרית, לחם שיפון, בשר משומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רולאפים ראובן, רולאפים של Ham & Swiss Reuben, ו ראובן אגרול עוטפת עם רוטב טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; לזרוק היטב, ולהניח בצד.
מניחים 2 פרוסות לחם על משטח עבודה עם קרום שטוח, תחתון יחד חופף מעט. לשטח פרוסות לחם עד עובי 1/8 אינץ', באמצעות מערוך, seaming 2 פרוסות לחם יחד (לחם לכסות כדי לשמור על ייבוש). חזור על הליך 3 פעמים עם הנותרים 6 פרוסות לחם.
מחלקים בשר משומר באופן שווה בין הלחם. מחלקים פרוסות גבינה באופן שווה על פני בשר משומר, ומפיצים תערובת כרוב באופן שווה על פני פרוסות גבינה. החל עם קצה 1 ארוך, להפשיל כל כריך, אופנה ג ' לי רול, כך התפר של לחם הוא באמצע כל כריך (מאובטח עם מרים עץ, אם יש צורך).
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מקום 2 כריכים במחבת; לבשל עד השחמה קלה מכל הצדדים, בעדינות פונה עם מלקחיים.