צריך תוספת חלב חינם? רוברטו Santibañez על איך לעשות שומה Poblano יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם שום, זרעי כוסברה, צ'ילי mulato, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו Migas של רוברטו Santibañez, חפרפרת עוף Crockpot-לא לבלות את כל היום בפרך מעל התנור לעשות שומה, הנה כדי להפוך אותו בסיר חרס, ו Mole Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר את התנור או טוסטר אובן לטגן ולחמם מראש. לחלופין, אתה יכול לחמם את התנור ל 260°. אם אתה משתמש ברוילר התנור, למקם את המדף 8 אינץ ' ממקור החום. הליבה עגבניה לחתוך x קטן דרך העור בצד השני. צולים את העגבניה, צד cored למעלה, ו tomatillos על מחבת מרופדת בנייר כסף, הפיכת tomatillos מעל פעם אחת באמצע, עד צמרות ותחתיות שלהם יש מושחר והם בצבע חאקי-ירוק מבושל לליבה, 20 עד 30 דקות; והעגבנייה (ללא סיבוב) עד העליון שלה מושחר ומבושל לליבה, 20 עד 30 דקות בסך הכל. להחליק את העור מהעגבנייה.בינתיים, לחמם את comal, מחבת, או מחבת כבדה על חום בינוני-נמוך, וצולים את הבצל והשום על comal, הופך את השום מעל מדי פעם, עד שהוא רק רך וזהוב חום עם כמה כתמים מושחרים, 8 עד 10 דקות; ובזהירות מפנה את פרוסת הבצל פעם אחת, עד שלה התרכך וחרוך משני הצדדים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
חום 1/2 כוס השמן במחבת כבדה בינונית על חום בינוני עד שהוא מתבשל. מטגנים את הצ 'ילי, כמה מאותו מגוון בכל פעם, הופכים אותם עם מלקחיים, עד נפוח מעט השתנה בצבע, 30 עד 45 שניות לכל אצווה של מולאטו צ 'ילי אנצ' ו, 45 שניות עד 1 דקה עבור pasilla צ 'ילי, ועל 11/2 דקות עבור צ' ילי meco צ ' יפס. כמו צ ' ילי מטוגן, להעביר אותם לקערה גדולה. כאשר כל הצ ' ילי מטוגן, להוסיף מספיק מים קרים כדי לכסות אותם ולתת להם לספוג במשך 30 דקות. השליכו את השמן שנותר מטיגון הצ ' ילי והניחו את המחבת בצד.באמצעות מלקחיים, החזק את הטורטייה ישירות מעל מבער מוגדר בינוני, הופך אותו לעתים קרובות, עד כהה שלה, חום זהוב, וכמה כתמים שרופים מופיעים משני הצדדים. להתפורר לתוך צ ' ילי מטוגן השריה.יש להכין קערה בינונית ומסננת מתכת להגדיר מעל קערה קטנה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את 1/2 כוס השמן הנותרת במחבת השמורה על אש בינונית עד שהיא מנצנצת ומטגנים את המרכיבים הבאים אחד אחד. כאשר הם מטוגנים, להשתמש בכפית מחוררת כדי להעביר אותם לקערה בינונית (עבור מרכיבים שקשה לגרוף, לרוקן את התוכן של המחבת לתוך המסננת לנקז קודם, ואז להחזיר את השמן למחבת ולשים את המרכיב המטוגן לתוך קערה בינונית).מטגנים את השקדים, ערבוב, עד שהם זהובים, על 2 דקות.מטגנים את זרעי הדלעת, ערבוב, עד שהם נפוחים ורק מעט השחמה, על 1 דקה.מטגנים את הצימוקים, ערבוב, עד שהם נפוחים, על 1 דקה.מטגנים את הלחם, מתהפכים פעם אחת, עד הזהב משני הצדדים, על 3 דקות.מטגנים את פרוסות plantain, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את השמן שנותר (2 עד 4 כפות) במחבת לסיר כבד 7-8 ליטר ולהניח בצד.לנגב את המחבת לנקות ולחמם אותו על חום בינוני עד חם שלה. טוסט 3 כפות של זרעי צ ' ילה שמורות (לשמור את שארית לשימוש אחר) במחבת, ערבוב, עד ריחני וצל כהה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר את זרעי צ ' ילה לקערה בינונית. טוסט זרעי שומשום, canela, ציפורן, אניסיד, כוסברה, allspice, ו peppercorns במחבת, ערבוב, עד זרעי שומשום הם גוון כהה יותר, על 11/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את התערובת לקערה בינונית.
7
מסננים את הצ ' ילי וזורקים את המים השריית, ורוקים אותם בצנצנת בלנדר עם כ 2 כוסות של המניה.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים את השמן השמור בסיר על חום בינוני עד חם, ואז מוסיפים את מחית צ ' ילה ומבשלים (השתמשו במסך מתיז כך שהרוטב לא עושה בלגן של התנור), תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ -10 דקות.בינתיים, עבודה ב 2 קבוצות, לשלב את החומרים מטוגנים וקלים (מהקערה הבינונית) עם עגבניות קלויות, tomatillos, בצל, ושום בצנצנת הבלנדר, יחד עם 2 כוסות יותר של המניה לכל אצווה, להתמזג עד חלקה, על 3 דקות לכל אצווה. היזהר כאשר youre מיזוג מרכיבים חמים: לכסות את החלק העליון עם מגבת, ולהחזיק את החלק העליון בחוזקה במקום עם היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את התערובת מחית צ ' ילה בסיר כפי שאתה למזג אותו, וברגע שאתה עשית, לרסס קצת נוזל סביב בבלנדר ולהוסיף אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את השוקולד, הסוכר והמלח לשומה, מערבבים עד שהשוקולד נמס. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם והוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על עקביות קטיפתי כי מעילים עבה כף עץ, אבל לא gloppy, כ 45 דקות. העונה לפי הטעם עם סוכר נוסף salt.At נקודה זו היית מוסיף עוף מבושל או תרנגול הודו לחפרפרת, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד שלה רק מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.