קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

רוגלך חמוציות

רוגלך חמוציות
אם יש לך סוכר חום, אגוזי מלך, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוגלך חמוציות, פיסטוק-חמוציות רוגלעך, ו Rugelach חמוציות כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, גבינת שמנת, וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
הוסף 1/3 כוס סוכר מגורען ואת הסוכר החום להכות עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
3
בקערה בינונית, מערבבים קמח, 1 כפית קינמון וציפורן. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשלישים; משטחים כל אחד לדיסק. לעטוף כל בניילון נצמד להקפיא עד המשרד, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
על משטח מקומח קל, עם מערוך מקומח, לגלגל דיסק אחד בכל פעם לתוך סיבוב 1/8 אינץ 'עבה על 12 אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
5
מורחים כל באופן שווה עם מילוי חמוציות 1/2 כוס, ואז מפזרים שליש שוקולד לבן קצוץ ושליש אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
חמוציותחמוציות
אגוזי מלךאגוזי מלך
מורחיםמורחים
6
חותכים כל סיבוב לתוך 16 טריזים (כפי שהיית לחתוך עוגה). החל בקצה הרחב, לגלגל כל טריז סביב מילוי; לכופף כל גליל מעט לתוך סהר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מניחים עוגיות על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
בקערה קטנה, לנצח חלמון ביצה וחלב להתמזג. בקערה קטנה אחרת, לערבב נשאר 1/3 כוס סוכר מגורען 1 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
עוגיות מברשת קלות עם תערובת ביצה ומפזרים סוכר קינמון; להשליך את כל תערובת הביצה שנותרה (לשמור סוכר קינמון שנותר לשימושים אחרים).
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
עוגיותעוגיות
ביצהביצה
10
אופים עוגיות בתנור 350 עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
12
מילוי אוכמניות. במעבד מזון, מערבולת 2 1/2 כוסות חמוציות טריות (ממוין ושטוף) או הפשיר חמוציות קפואות, 3 כפות טחון זנגביל טרי, ו 1 תפוז unpeeled (8 עוז.), שטוף לרבעים (זרעים מושלכים), עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
חמוציותחמוציות
כתוםכתום
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
13
לגרד לתוך מחבת 3-4 ליטר ולהוסיף 1/2 כוס סוכר; מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס תערובת מצטמצם כ 2 כוסות, על 10 דקות. צמרמורת עד מגניב, לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת