רוגלך חמוציות
אם יש לך סוכר חום, אגוזי מלך, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוגלך חמוציות, פיסטוק-חמוציות רוגלעך, ו Rugelach חמוציות כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, גבינת שמנת, וניל עד חלקה.
הוסף 1/3 כוס סוכר מגורען ואת הסוכר החום להכות עד חלקה מאוד.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, 1 כפית קינמון וציפורן. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשלישים; משטחים כל אחד לדיסק. לעטוף כל בניילון נצמד להקפיא עד המשרד, על 45 דקות.
על משטח מקומח קל, עם מערוך מקומח, לגלגל דיסק אחד בכל פעם לתוך סיבוב 1/8 אינץ 'עבה על 12 אינץ' בקוטר.
מורחים כל באופן שווה עם מילוי חמוציות 1/2 כוס, ואז מפזרים שליש שוקולד לבן קצוץ ושליש אגוזי מלך.
חותכים כל סיבוב לתוך 16 טריזים (כפי שהיית לחתוך עוגה). החל בקצה הרחב, לגלגל כל טריז סביב מילוי; לכופף כל גליל מעט לתוך סהר.
מניחים עוגיות על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
בקערה קטנה, לנצח חלמון ביצה וחלב להתמזג. בקערה קטנה אחרת, לערבב נשאר 1/3 כוס סוכר מגורען 1 כפית קינמון.
עוגיות מברשת קלות עם תערובת ביצה ומפזרים סוכר קינמון; להשליך את כל תערובת הביצה שנותרה (לשמור סוכר קינמון שנותר לשימושים אחרים).
אופים עוגיות בתנור 350 עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מילוי אוכמניות. במעבד מזון, מערבולת 2 1/2 כוסות חמוציות טריות (ממוין ושטוף) או הפשיר חמוציות קפואות, 3 כפות טחון זנגביל טרי, ו 1 תפוז unpeeled (8 עוז.), שטוף לרבעים (זרעים מושלכים), עד חלקה.
לגרד לתוך מחבת 3-4 ליטר ולהוסיף 1/2 כוס סוכר; מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס תערובת מצטמצם כ 2 כוסות, על 10 דקות. צמרמורת עד מגניב, לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.