קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

רוד איילנד צ'אודר צדפות

רוד איילנד צ'אודר צדפות
רוד איילנד צ'אודר צדפות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך פלפל, בצל, תפוחי אדמה זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: רוד איילנד צ'אודר צדפות, צ'אודר צדפות בסגנון רוד איילנד, ו ירקות קלויים רוד איילנד צדפה מרק.

הוראות

1
יש לשטוף את הצדפות כמה פעמים מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מיםמים
2
להעביר לסיר גדול ולהוסיף 3 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז מכסים ומבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את הצדפות עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה עמוקה כפי שהם פותחים; לכסות עם ניילון לעטוף אז הם לא להתייבש. מסננים את המרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה. לנגב את הסיר, ואז לשפוך את המרק המתוח בחזרה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
צדפותצדפות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מסננתמסננת
קערהקערה
סירסיר
4
בינתיים, לשים את הבייקון במחבת גדולה לכסות עם כ 2 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים 10 דקות; לנקז, ואז להחזיר את הבייקון למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים 1 כף חמאה ומבשלים עד בייקון מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
6
מעבירים את הבייקון לסיר עם המרק. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
7
מוסיף את שארית 1 כף חמאה, בצל וסלרי למחבת ומבשלים על חום בינוני עד הבצל הוא שקוף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את תערובת הבצל והסלרי למרק יחד עם תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלריסלרי
מרקמרק
בצלבצל
9
הסר מהחום. מערבבים ברוטב ווסטרשייר ו 1/2 כפית פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפל לבןפלפל לבן
10
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להסיר את הצדפות מהקונכיות שלהם לקצוץ בערך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
11
מוסיפים את הצדפות למרק ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 דקה. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
צדפותצדפות
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
12
למנה: קלוריות: 434; שומן כולל: 23 גרם; שומן רווי: 9 גרם; חלבון: 21 גרם; פחמימות סה " כ: 37 גרם; סוכר: 2 גרם; סיבים: 3 גרם; כולסטרול: 65 מיליגרם; נתרן: 858 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
13
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.