רוזמרין טוסקנה-תרנגולות מעושנות שלמות
רוזמרין טוסקנה-תרנגולות מעושנות שלמות דורש כ 6 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1216 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 83 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוזמרין, דבש r, קוביות קרחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרנגולות מעושנות בטעם לימון וצ'יפוטלה, סלמון טוסקני עם רוזמרין אורזו, ו סלמון טוסקני עם רוזמרין אורזו.
הוראות
ציוד מיוחד: שבבי עץ פקאן ו 8 ענפים רוזמרין טרי, ספוג במים במשך 2 שעות
עבור המלח, להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים את המרק, מלח, דבש, סוכר, פלפל, רוזמרין ושום, ערבוב כדי לפזר את המלח.
הסר מהחום והוסף את קוביות הקרח להתקרר במהירות לטמפרטורת החדר.
מניחים את העוף בדלי, השד בצד למטה, מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.
הסר את העוף מן המלח ולשטוף היטב עם מים קרים. יבש טפיחה, מניחים על מדף אפייה ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. זה יאפשר לעור להתייבש אשר יפיק עור מצנן בעת הבישול.
מחממים המעשן שלך ל 275 מעלות F ועד 325 מעלות f אם המעשן שלך יכול לעשות את זה.
מוסיפים את שבבי העץ הספוגים ואת sprigs רוזמרין.
מברישים את העוף כולו בשמן קנולה ומפזרים פלפל.
שים את העוף במעשן ומניח מחבת טפטוף מתחת. עשן עד טמפרטורת השד מגיע 160 מעלות F ואת הירך מגיע 170 מעלות F, בהתאם לגודל של העוף, 1 1/2 עד 3 שעות.