קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רוזמרין טוסקנה-תרנגולות מעושנות שלמות

רוזמרין טוסקנה-תרנגולות מעושנות שלמות
רוזמרין טוסקנה-תרנגולות מעושנות שלמות דורש כ 6 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1216 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 83 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוזמרין, דבש r, קוביות קרחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרנגולות מעושנות בטעם לימון וצ'יפוטלה, סלמון טוסקני עם רוזמרין אורזו, ו סלמון טוסקני עם רוזמרין אורזו.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שבבי עץ פקאן ו 8 ענפים רוזמרין טרי, ספוג במים במשך 2 שעות
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
עבור המלח, להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את המרק, מלח, דבש, סוכר, פלפל, רוזמרין ושום, ערבוב כדי לפזר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הסר מהחום והוסף את קוביות הקרח להתקרר במהירות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
5
מניחים את העוף בדלי, השד בצד למטה, מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
הסר את העוף מן המלח ולשטוף היטב עם מים קרים. יבש טפיחה, מניחים על מדף אפייה ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. זה יאפשר לעור להתייבש אשר יפיק עור מצנן בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מחממים המעשן שלך ל 275 מעלות F ועד 325 מעלות f אם המעשן שלך יכול לעשות את זה.
8
מוסיפים את שבבי העץ הספוגים ואת sprigs רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
9
מברישים את העוף כולו בשמן קנולה ומפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
שים את העוף במעשן ומניח מחבת טפטוף מתחת. עשן עד טמפרטורת השד מגיע 160 מעלות F ואת הירך מגיע 170 מעלות F, בהתאם לגודל של העוף, 1 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'