קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

רוזמרין עוף חרדל עם בולונז ירקות

רוזמרין עוף חרדל עם בולונז ירקות
רוזמרין ועוף חרדל עם בולונז ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, פלפל חריף, עלי רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוף בגריל חרדל רוזמרין, חרדל לח-עוף רוזמרין לקהל, ו רוזמרין סמוקי-עוף חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוף: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מחית את החמאה, רוזמרין קצוץ, חרדל, herbes de Provence, 1 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
רוזמריןרוזמרין
חרדלחרדל
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את העוף, חזה למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה. באמצעות האצבעות, מורחים חצי מתערובת החמאה מתחת לעור העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מורחים את תערובת החמאה הנותרת על החלק החיצוני של העוף ובחלל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
5
מפזרים את החלל בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים את sprig רוזמרין בפנים. לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט מטבח. צלי עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 160 מעלות F, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רגל עוףרגל עוף
רוזמריןרוזמרין
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
חוט מטבחחוט מטבח
6
תן לתרנגולת לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
1
מניחים את פטריות פורצ ' יני מיובשות ואת מרק עוף חם בקערה קטנה ולתת לספוג עד הפטריות מתרככות, כ 20 דקות. מסננים את הפטריות ושומרים את המרק.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
מרקמרק
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
במעבד מזון, לשלב את הגזר, בצל, פלפלים ושום. דופק עד הירקות קצוץ דק. בתנור הולנדי או בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
שמן זיתשמן זית
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הירקות הקצוצים, אורגנו, טימין, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל. מבשלים עד מתרכך מעט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
4
מוסיפים את פורצ ' יני ופטריות טריות, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריותפטריות טריות
5
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
מוסיפים את מרק פורצ ' יני שמורות רסק עגבניות ומערבבים עד מומס. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מופחת בחצי והירקות רכים, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
ירקירק
מרקמרק
7
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את גבינת מסקרפונה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
חותכים את העוף לפרוסות דקות ומסדרים על מגש. כפית את הרוטב על העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב

מרכיבים

21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2קילוגרםעוף, שטוף וטופח יבשעוף, שטוף וטופח יבש12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש, כגון מרלו או קברנה סוביניוןיין אדום יבש, כגון מרלו או קברנה סוביניון12 כפיות אבקת שוםעלי רוזמרין טריים קצוצים, בתוספת 1 sprigעלי רוזמרין טריים קצוצים, בתוספת 1 sprig12 כפיות אבקת שוםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2חתיכות טופי הית' ברherbes de Provenceherbes de Provence6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרן, מחומםמרק עוף דל נתרן, מחומם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שונות, כגון שיטאקה, קרמיני ו / או כפתור (כ -1 1/2 כוסות), נבעו וקצוציםפטריות שונות, כגון שיטאקה, קרמיני ו / או כפתור (כ -1 1/2 כוסות), נבעו וקצוצים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס12 כפיות אבקת שוםאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ1פלפל אדום, נבלע, זרעים וצלעות הוסרו, קצוץ גספלפל אדום, נבלע, זרעים וצלעות הוסרו, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרמקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר