רוזמרי פולנטה יכולה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי רוזמרין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו רוזמרין פרמזן פולנטה, חזיר עם רוזמרין פולנטה, ו כיכרות פולנטה רוזמרין בודדות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום, רוזמרין, מלח, ופלפל וטחון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
רוזמרין
שום
פלפל
מלח
3
מוסיפים את ציר העוף, חצי, וחלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חלב
4
הסר מהחום ומפזר לאט את קמח התירס לחלב החם תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, במשך כמה דקות, עד מעובה מבעבע. את החום, מערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
פרמזן
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
יוצקים למחבת 9 על 13 על ידי 2 אינץ', להחליק את החלק העליון, ומקרר עד המשרד וקר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
חותכים את פולנטה צונן לתוך 12 ריבועים, כפי שהיית עושה עם בראוניז. הרם כל אחד החוצה עם מרית לחתוך באלכסון למשולשים. אבק כל משולש בקלילות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מרית
7
מחממים 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה במחבת גדולה לטגן ולבשל את המשולשים בקבוצות על חום בינוני במשך 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד השחיתו מבחוץ ומחומם בפנים.