קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

מרק כרובית קלוי

מרק כרובית קלוי
צריך ללא גלוטן, וכל 30 מרק? מרק כרובית קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 138 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לכם בצל, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה מצוין. נסו מרק כרובית קלוי, מרק כרובית קלוי, ו מרק כרובית קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפרחים כרובית לתוך קערה גדולה של מים מומלחים קלות; לאפשר לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרוביתפרחים כרובית
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים היטב, ומסדרים על גיליון של רדיד אלומיניום כבד על תבנית אפייה. לרסס את שמן הזית ספריי בישול באופן שווה על הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לטגן את הכרובית עד להשחמה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
5
בינתיים, מחממים שמן זית בסיר מרק גדול, ומבשלים את הבצל עד שקוף, כ 5 דקות; מערבבים את השום וכרובית קלויה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
יוצקים את המים, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומבשלים עד שכל הירקות רכים, כ -30 דקות. מערבבים את המרק בסיר עם בלנדר יד טבילה עד שמנת וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות