מרק כרובית קלוי
צריך ללא גלוטן, וכל 30 מרק? מרק כרובית קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 138 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לכם בצל, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה מצוין. נסו מרק כרובית קלוי, מרק כרובית קלוי, ו מרק כרובית קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפרחים כרובית לתוך קערה גדולה של מים מומלחים קלות; לאפשר לעמוד במשך 20 דקות.
מסננים היטב, ומסדרים על גיליון של רדיד אלומיניום כבד על תבנית אפייה. לרסס את שמן הזית ספריי בישול באופן שווה על הכרובית.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
לטגן את הכרובית עד להשחמה, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, מחממים שמן זית בסיר מרק גדול, ומבשלים את הבצל עד שקוף, כ 5 דקות; מערבבים את השום וכרובית קלויה.
יוצקים את המים, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומבשלים עד שכל הירקות רכים, כ -30 דקות. מערבבים את המרק בסיר עם בלנדר יד טבילה עד שמנת וחלק.