רוזמרין-פלפל אדום פוקצ'ה
המתכון רוזמרין-פלפל אדום פוקאצ'יאן מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת ביסקוויק אפייה מקורית, חמאה, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
לטאטא יחד חלב חמאה ושמן, ומערבבים לתוך תערובת אפייה עד מעורבב. מערבבים פלפל קצוץ.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 1 עד 2 דקות. לחץ על הבצק לתוך מלבן 11-x 7-inch על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. אפשר להתקרר מעט; הפוך על לוח חיתוך, וחתוך לריבועים.