רוטב T-Day של אלטון
זה עובד טוב כמו רוטב יקר למדי. עם כפית מתכונים דומים: בראנץ ' לאלטון, ביסקוויטים של אלטון בראון, ו עוגיות לעיסה של אלטון בראון.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. כנפיים ושמן בקערה גדולה למעיל; מעבירים למחבת צלייה גדולה. צלי 45 דקות. הפוך כנפיים; צלי עד חום זהוב עמוק, כ -20 דקות.
הוסף 1 כוס מים למחבת ולהמשיך צליית כנפיים 10 דקות יותר.
העבר כנפיים עם נוזל לסיר גדול, גירוד בכל חתיכות השחמה מחבת צלייה.
מוסיפים 10 כוסות מים, בצל, סלרי, גזר ועשבי תיבול שנותרו לסיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל חשופה עד מופחת 5 כוסות, על 3 1/2 שעות. מסננים דרך מסננת להגדיר מעל קערת זכוכית גדולה. לחץ על מוצקים מסננת לשחרר כמה שיותר מניות ככל האפשר. מגניב 30 דקות, ואז לקרר לילה. (המניה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
העברת שומן "כובע" מפני השטח של מלאי צונן לקערה קטנה. שומן יבש עם מגבות נייר. שימוש בידיים, לשבור שומן לחתיכות. למדוד 5 כפות שומן ולהעביר לקערה אחרת; להוסיף קמח ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה. מקררים schmaltz מני עד קר.
רול לתוך 1/2 אינץ ' כדורים. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים schmaltz מניי ומלאי בנפרד ומקררים.)
יוצקים מיצי פאן מטורקיה מחבת צלייה לתוך מפריד שומן או כוס מדידה גדולה; כפית את השומן אם באמצעות כוס מדידה.
Place צליית מחבת מעל 2 מבערים.
מוסיפים יין ומרתיחים 1 דקה, מגרדים חתיכות השחמה.
יוצקים יין עם חתיכות לתוך סיר גדול כבד.
Pourin pan juices from fat separator, leaving fat behind, or add degreased pan juices from measuring cup.
הוסף עשבי תיבול ומניה לאותו סיר. מביאים לרתיחה.
לטאטא כדורי schmaltz manié 1 בכל פעם (או להדביק על ידי כפית), בישול רוטב בקצרה לאחר כל כמה תוספות לשפוט עקביות ורוטב רותח עד מופחת 4 כוסות ועבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, על 6 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.