קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב אבוקדו אני

רוטב אבוקדו אני
אם יש לך אבקת שום, גבינה, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף, סלט פרמזן בייקון אבוקדו עם רוטב אבוקדו חריף, ו רוטב אבוקדו שמנת (aka רוטב חמאה Guacamole).

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, מניחים את האבוקדו, שמנת חמוצה, גבינה כחולה, גבינת קוטג', מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, מלח בצל, אבקת שום, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה. מכסים ומקררים 30 דקות, עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
אבקת שוםאבקת שום
גבינה כחולהגבינה כחולה
מיץ לימוןמיץ לימון
מלח בצלמלח בצל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
אבוקדואבוקדו
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר