רוטב אורז בר עם ערמונים קלויים וחמוציות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? רוטב אורז בר עם ערמונים קלויים וחמוציות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אורז, מים, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו אורז בר עם ערמונים קלויים וחמוציות, סלט אורז בר עם שעועית ירוקה קלויה וחמוציות מיובשות, ו סלט אורז בר עם ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אורז, מרק, 2 כוסות מים, ו 1/4 כפית מלח בסיר; מביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים את החום, ומבשלים 40 דקות או עד שהאורז רך, ערבוב מדי פעם. (לא לנקז.)
מניחים אורז בקערה גדולה; כיסוי.
סדר ערמונים על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות. מגניב מעט; לחתוך ערמונים לרבעים.
מניחים חמוציות בקערה קטנה; מכסים במים חמים.
תן לעמוד 20 דקות או עד רך.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים גזר, בצל וסלרי; מבשלים 15 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם. מערבבים עשבי תיבול; להסיר מן החום.
מוסיפים לתערובת אורז. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, ערמונים, ופלפל.
תערובת אורז כפית לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 400 במשך 10 דקות או עד מחומם היטב.