רוטב בצל ירוק ורוטב שרימפס
נקניק בצל ירוק ורוטב שרימפס יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא את ווסטרשייר, עגבניות, עלים מ-1 קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, נקניק עוף ורוטב בצל על פירה בטטות, ו הודו עשבי תיבול וחרדל עם רוטב בצל ירוק.
הוראות
ממיסים את שומן הבייקון במחבת כבדה גדולה על אש גבוהה, ולאחר מכן מוסיפים את נקניק חזיר ומבשלים, לשבור את הבשר עם החלק האחורי של כף עץ, עד שהוא משחימים, 12-15 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם הכף, עד הבצל הם חום עמוק, על עוד 15 דקות.
להפחית את החום עד בינוני, ואז מפזרים את הקמח לתוך המחבת, ערבוב לערבב אותו לתוך נקניק ובצל. לבשל במשך כ 2 דקות כדי להסיר את טעם גלם מן הקמח.
מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, ואז מוסיפים אותם למחבת, מערבבים ומשליכים אותם עם מרית. Sauté עד שהם הופכים ורודים, כ -3 דקות.
הסר את השרימפס מהמחבת ולהניח בצד בזמן שאתה ממשיך לעשות את הרוטב.
מוסיף את פלפל, שום, פתיתי פלפל, allspice, ווסטרשייר, עגבניות, ומניות עוף למחבת, ערבוב טוב. להגביר את החום ולהביא את הרוטב לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל במשך 15 דקות.
מוסיפים את הקורנית, הבצל הירוק והשרימפס ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
Reprinted with permission from My New Orleans: The Cookbook, by John Besh., © September 2009 Andrews McMeel Publishing