קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

רוטב בצל ירוק ורוטב שרימפס

רוטב בצל ירוק ורוטב שרימפס
נקניק בצל ירוק ורוטב שרימפס יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא את ווסטרשייר, עגבניות, עלים מ-1 קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, נקניק עוף ורוטב בצל על פירה בטטות, ו הודו עשבי תיבול וחרדל עם רוטב בצל ירוק.

הוראות

1
ממיסים את שומן הבייקון במחבת כבדה גדולה על אש גבוהה, ולאחר מכן מוסיפים את נקניק חזיר ומבשלים, לשבור את הבשר עם החלק האחורי של כף עץ, עד שהוא משחימים, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזירנקניק חזיר
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם הכף, עד הבצל הם חום עמוק, על עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
להפחית את החום עד בינוני, ואז מפזרים את הקמח לתוך המחבת, ערבוב לערבב אותו לתוך נקניק ובצל. לבשל במשך כ 2 דקות כדי להסיר את טעם גלם מן הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, ואז מוסיפים אותם למחבת, מערבבים ומשליכים אותם עם מרית. Sauté עד שהם הופכים ורודים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את השרימפס מהמחבת ולהניח בצד בזמן שאתה ממשיך לעשות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את פלפל, שום, פתיתי פלפל, allspice, ווסטרשייר, עגבניות, ומניות עוף למחבת, ערבוב טוב. להגביר את החום ולהביא את הרוטב לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הקורנית, הבצל הירוק והשרימפס ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
Reprinted with permission from My New Orleans: The Cookbook, by John Besh., © September 2009 Andrews McMeel Publishing