רוטב ברביקיו דובדבן זינפנדל
דובדבן-Zinfandel רוטב ברביקיו נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 357 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם שמן זית, פלפל, סוכר חום קלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו רוטב ברביקיו דובדבן, רוטב ברביקיו דובדבן, ו רוטב ברביקיו דובדבן תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית לסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד צליעה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים זינפנדל, קטשופ, דובדבנים, חומץ, ווסטרשייר, סוכר חום, חרדל, ג ' ינג ' ר, פלפל שחור, זרעי אניס, וקיין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מתחיל להתעבות מעט, כ 20 דקות.
יוצקים תערובת לתוך בלנדר ולהוסיף 2 כפות. מיץ לימון; מערבולת עד חלקה מאוד. לטעום ולהוסיף מיץ לימון יותר אם תרצה. השתמש חם או בטמפרטורת החדר.