רוטב ברביקיו הויסין
רוטב ברביקיו הויסין נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 194 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לך רוטב סויה, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוטב ברביקיו הויסין, צלעות ברביקיו הויסין, ו עוף ברביקיו בתנור הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים רוטב הויסין, קטשופ, שרי, חומץ, דבש, רוטב סויה, Sriracha, פלפל סצ ' ואן, פלפל לבן, ואבקת חמישה תבלינים; מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מעט מעובה, על 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
תערובת רוטב עד חלקה עם בלנדר מקל, או להעביר לצנצנת של בלנדר רגיל תערובת.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, להעביר לצנצנת ולאחסן במקרר עד חודש.