רוטב ברביקיו נמרץ
זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז'ון, שום מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב ספגטי נמרץ, צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, ו צ'יפס חמוצים מטוגנים עם רוטב פטה נמרץ.
הוראות
לטאטא את הקטשופ, מים, מולסה, רוטב ווסטרשייר, חומץ יין לבן, חרדל דיז ' ון, סוכר חום, מלח, רוטב פלפל חריף, שום מגורען, ופלפל שחור יחד בסיר קטן עם תחתית כבדה ומניחים מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולהמשיך לבשל בבית מבשלים, ערבוב יחד, עוד 10 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין.
יוצקים לתוך צנצנת זכוכית וחנות חשופה במקרר במשך 8 שעות או לילה. זה מאפשר לטעמים להתמזג ולהפחית כל חדות מהחומץ.