רוטב בשר חזיר ושרימפס
אם יש לכם פלפל, קמח, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו רוטב בצל ירוק ורוטב שרימפס, שרימפס ורוטב חום עם פירה תוצרת בית, ו שרימפס צ'רלסטון ודגנים עם רוטב סרטנים כחול טאסו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה על חום בינוני במחבת עמוקה. מערבבים חזיר חתוך ומבשלים עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מערבבים פלפל אדום, סלרי, מנות לבנות של בצל ירוק, פלפל חלפיניו, ושום; לבשל, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים בתיבול Cajun ומבשלים 1 דקה.
מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים עד הקמח הוא כבר לא גרגירים, על 3 דקות.
יוצקים מרק עוף ורוטב ווסטרשייר; להגדיל את החום בינוני גבוה. מבשלים עד ירקות רכים ונוזל מצטמצם ועבה, 10 עד 15 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מערבבים שרימפס; לבשל ומערבבים עד שרימפס מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל חריף לפי הטעם.
מקשטים עם חלקים ירוקים של בצל ירוק.