רוטב גואסאקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב רוטב, אז תן לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 95 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו רוטב גואסאקה, Guasacaca (רוטב אבוקדו), ו רוטב גואסאקה (ונצואלה) (מתכונים דומים).
הוראות
שים הכל מלבד שמן זית למעבד מזון ולעבד עד חלקה בעיקר.
מוסיף את שמן הזית בזרם עם המעבד פועל ומעבד עד חלקה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה עבור הטעמים להתמזג. לטעום ולהתאים תיבול.
מגישים רוטב בטמפרטורת החדר עם בשרים, דגים, או צ ' יפס ירקות. אם נעשה מראש, לאחסן, מכוסה, במקרר, אבל להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.