קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות16
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הבשר של השף ג'ון ביום ראשון

רוטב הבשר של השף ג'ון ביום ראשון
צריך ללא גלוטן ורוטב ראשוני? רוטב הבשר של השף ג'ון ביום ראשון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם בצל, ירכי עוף, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב צ'ימיצ' ורי של השף ג'ון, הרוטב הלבן של השף ג'ון, ו רוטב בשר של יום ראשון עם אורצ'יט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
מטפטפים 1 כף שמן זית בתחתית תבנית צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים בשר בקר, חזיר ועוף במחבת והופכים לציפוי בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
צולים בתנור שחומם מראש עד שהבשר משחים היטב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
5
מחממים את שארית 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל עם קורט מלח בשמן חם עד שהבצל רך ושקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
7
יוצקים עגבניות מרוסקות, 1 1/2 כוסות מים ורסק עגבניות לתערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8
מוסיפים לתערובת רוטב עגבניות בקר צלוי, חזיר ועוף.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
יוצקים 1/2 כוס מים שנותרו לתבנית הצלייה, ומביאים לרתיחה תוך כדי גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
10
יוצקים תערובת מים במחבת צלייה לתערובת עגבניות. מערבבים גבינת פרמיג 'אנו-רג' יאנו, פטרוזיליה איטלקית, 2 כפיות מלח, פלפל שחור גרוס ופתיתי פלפל אדום לרוטב עגבניות; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות עד שהרוטב מצטמצם והבשר רך, כ -4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מעבירים בשר לכלי. התאימו את תבליני הרוטב לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'