רוטב ההודו של השף ג'ון
אם יש לכם סלרי, כנפי הודו, מלח ופלפל גרוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: רוטב הודו מראש, רוטב הודו מראש, ו רוטב הודו מראש.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
שלבו בצל, גזר, סלרי ושמן צמחי במחבת צלייה גדולה וזרקו לציפוי.
מניחים כנפי הודו על גבי ירקות
מכניסים את תבנית הצלייה לתנור שחומם מראש ומבשלים עד שכנפי ההודו משחימות והירקות מקורמלים ומתרככים, 45 עד 60 דקות.
מעבירים כנפי הודו וירקות לסיר גדול.
מניחים את תבנית הצלייה מעל מבער כיריים על אש בינונית.
יוצקים 2 כפות מים קרים לתוך המחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים.
מעבירים את התערובת לסיר ומוסיפים 10 כוסות מים קרים, טימין ושום.
הביאו לרתיחה תערובת כנפי הודו. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהבשר נופל מהעצם, כ -3 שעות. דלפו שומן הודו לאורך כל התהליך והניחו בצד 2 כפות.
מסננים את מלאי ההודו ושומרים 6 כוסות מלאי; מחק את כל המוצקים.
מחממים חמאה ו -2 כפות שומן הודו שמור בסיר גדול על אש בינונית.
מפזרים קמח ומבשלים תוך הקצפה ברציפות, עד שהוא מתחיל להריח כמו קרום פאי מבושל, 2 עד 3 דקות. שופכים לאט לאט ציר הודו, מקציפים ברציפות. להגביר את החום גבוה ומבשלים עד עבה וחימם דרך, כ 5 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין לפי הטעם.