רוטב הודו
רוטב הודו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 357 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם מרווה, מלח כשר ופלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כמחצית משמן הזית בעציץ גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את כנפי ההודו וחומים.
הסר את כנפי טורקיה ולהוסיף את השמן הנותר, בצל, גזר, שום, עשבי תיבול, פלפל ומבשלים במשך 5 דקות, מגרד את החלקים החומים על החלק התחתון של המחבת. להחזיר את הכנפיים לסיר ולהוסיף מרק עוף. מביאים לרתיחה, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית את החום ומבשלים כ 1 1/2 עד 2 שעות. מסננים החוצה ולהשליך את המוצקים ולהניח בצד את המניה.
לאחר ההודו שלך קלוי, להגדיר את המחבת מעל חום בינוני על התנור העליון. השליכו חלק מהשומן אם יש יותר מדי (תצטרכו בערך 1/4 כוס).
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שנמסים.
מוסיפים את הקמח למחבת, באמצעות מקצף, מערבבים כל הזמן כדי לשלב את השומן והקמח. ברגע שיש לך להדביק עקבי להוסיף את המניה החמה בזרם יציב בזמן שאתה בוחש לעבוד על כל גושים. מבשלים עד שהרוטב התעבה, כ -10 עד 15 דקות. מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומגישים.