קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

רוטב הודו מוכן מראש

רוטב הודו מוכן מראש
רוטב טורקיה איפור מראש דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 91 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב די יקר. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם שאלוט, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול ורחב מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את רגלי טורקיה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד קרום חום נוצר על החלק התחתון של הסיר ואת הרגליים הם השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים 3/4 כוס היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ, עד ריח האלכוהול נשרף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, טימין, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
יוצקים את המים, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד המניה יש טעם טורקיה ברורה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הסר את הסיר מהחום. באמצעות מלקחיים, להסיר כל חתיכות עצם וירקות גדולים ולהשליך. הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה חסינת חום גדולה או קערה עם זרבובית ויוצקים במלאי. תשליך את המוצקים במסננת. תניח את המניה בצד. (אתה צריך בערך 4 עד 4 1/2 כוסות.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
8
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרת ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד היין מצטמצם בשני שלישים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מפזרים את הקמח ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד טעם הקמח הגולמי מבושל, על 2 דקות.בעת שטאטא, לאט לשפוך את מלאי טורקיה השמורה לטאטא עד incorporated ואת התערובת היא חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה והטעמים מתמזגים, על 8 עד 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.אם לא משרת מיד, להעביר מיכל עם מכסה הידוק ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד 4 ימים. כדי לחמם, מניחים את הרוטב בסיר בינוני על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד חם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף