רוטב טורקיה איפור מראש דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 91 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב די יקר. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם שאלוט, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול ורחב מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את רגלי טורקיה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד קרום חום נוצר על החלק התחתון של הסיר ואת הרגליים הם השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים 3/4 כוס היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ, עד ריח האלכוהול נשרף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, טימין, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
5
יוצקים את המים, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד המניה יש טעם טורקיה ברורה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הסר את הסיר מהחום. באמצעות מלקחיים, להסיר כל חתיכות עצם וירקות גדולים ולהשליך. הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה חסינת חום גדולה או קערה עם זרבובית ויוצקים במלאי. תשליך את המוצקים במסננת. תניח את המניה בצד. (אתה צריך בערך 4 עד 4 1/2 כוסות.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
8
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרת ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד היין מצטמצם בשני שלישים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מפזרים את הקמח ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד טעם הקמח הגולמי מבושל, על 2 דקות.בעת שטאטא, לאט לשפוך את מלאי טורקיה השמורה לטאטא עד incorporated ואת התערובת היא חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה והטעמים מתמזגים, על 8 עד 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.אם לא משרת מיד, להעביר מיכל עם מכסה הידוק ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד 4 ימים. כדי לחמם, מניחים את הרוטב בסיר בינוני על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד חם, על 10 דקות.