רוטב הספגטי של רונטה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם רוטב ספגטי, שום, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבשר, השום והבצל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד הבשר יש השחמה; ערבוב לעתים קרובות לשבור את הבשר. מערבבים את תערובת הרוטב, רוטב עגבניות, רסק עגבניות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך כ 30 דקות, הוספת מים לדקים במידת הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.