קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הספגטי של רונטה

רוטב הספגטי של רונטה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם רוטב ספגטי, שום, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבשר, השום והבצל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד הבשר יש השחמה; ערבוב לעתים קרובות לשבור את הבשר. מערבבים את תערובת הרוטב, רוטב עגבניות, רסק עגבניות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך כ 30 דקות, הוספת מים לדקים במידת הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
תערובת רוטבתערובת רוטב
שוםשום
בצלבצל
מיםמים
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

ציוד