רוטב הצדפה הטוב ביותר בסגנון משפחתי
גשו לסופר וקנו בצל, רוטב הודו, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו רוטב צדפות, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 8 כוסות מאפין.
בקערה, לנצח את תערובת מאפין תירס, ביצה, וחלב יחד עד לחלח; הבלילה תהיה מעט גבשושי. אפשר את הבלילה לנוח 3 עד 4 דקות, מערבבים שוב, וכפית את הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן, ממלא אותם באמצע הדרך.
אופים בתנור שחומם מראש עד המאפינס עלו והם חום זהוב, 15 עד 20 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז של מאפין צריך לצאת נקי.
הסר את המאפינס, תן מגניב, וגסות להתפורר מאפינס לתוך קערה גדולה מאוד.
להגדיל את חום התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים את הביסקוויט לערבב לתוך קערה, ומערבבים קלות 1/2 כוס מים כדי להפוך בצק רך. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, ולשים בעדינות 2 או 3 פעמים; לטפוח את הבצק החוצה 1/2 אינץ ' עבה. עם חותך משוריין 2 אינץ', לחתוך את בצק ביסקוויט לתוך סיבובים, ומניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה ungreased.
אופים את הביסקוויטים בתנור 450 מעלות עד חום זהוב קל, על 10 דקות.
הסר ביסקוויטים, לאפשר להתקרר על מתלה, ולהתפורר בגסות את הביסקוויטים בקערה עם פירורי מאפין.
להפחית את חום התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C); גריז צלחת אפייה 11x15 אינץ'.
ממיסים 1/4 כוס חמאה לא מומלחת במחבת גדולה; מבשלים ומערבבים את הבצל וכבדי העוף בחמאה עד שהבצל שקוף וכבדי העוף כבר לא ורודים, כ -10 דקות. לחץ על מזלג לתוך כבדי העוף כדי למעוך אותם כשהם מבשלים.
מניחים את מלית עשב לערבב לתוך קערה גדולה עם פירורים. ממיסים את 1/4 כוס החמאה הנותרת עם 1 1/2 כוס מים בסיר על אש בינונית. אם תערובת המילוי מגיע עם חבילה נפרדת של עשבי תיבול, לרוקן את מנות העשב לסיר ולהביא לרתיחה.
יוצקים את התערובת על תערובת המילוי היבש ופירורים.
יוצקים את רוטב טורקיה ומערבבים את כבדי העוף המבושלים עם בצל וחמאה. עם כף עץ גדולה, להתחיל לערבב במרק טורקיה עד המילוי לח אבל לא רטוב. מערבבים מרווה, טימין, מלח ופלפל שחור, וקל כפית את הרוטב לתוך תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות; להסיר מהתנור, ומערבבים בעדינות את הצדפות והמיצים שלהם. מבשלים עוד 15 דקות. אם אתה צריך להחזיק את המילוי במשך זמן קצר, לבשל במשך 10 דקות לאחר ערבוב בצדפות, להסיר מהתנור, לכסות את הצלחת עם רדיד אלומיניום, ולשרת בהקדם האפשרי.