רוטב חום בסיסי עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 196 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, שוק עגל, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מרווה בסיסית ורוטב חמאה חום, רוטב מנגל בסיסי, ו רוטב פיצה בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את שוק העגל ואת knucklebones במחבת צלייה, מתבלים עם מלח ופלפל טפטוף עם שמן זית. צלי בתנור שחומם מראש 350 מעלות f במשך 45 דקות. כאשר חתיכות העגל חומות, מברשת אותם עם 3 כפות של רסק עגבניות ועונה שוב. להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F ולהחזיר את המחבת לתנור במשך 15 דקות נוספות. ממיסים חמאה בעציץ גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
שוק עגל
שמן זית
חמאה
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
סיר
תנור
2
מטגנים את ירקות mirepoix ו טימין בחמאה כדי מעיל ואז מערבבים את רסק העגבניות הנותרים ולהמשיך לבשל עד הירקות הם caramelized.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
ירק
(בערך, כדי ליצור Roux)
חמאה
טימין
3
יוצקים את היין האדום כדי deglaze, מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
4
תעביר את העצמות השחומות לקומקום.
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
להקציף במים ומרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים את זר garni ולהביא את הרוטב לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך כ 3 שעות, ברפרוף מעת לעת. מסננים את הרוטב דרך הגבינה או chinois כדי להסיר את העצמות ומוצקי הירקות. המשך לבשל במשך 1 שעה יותר, ברפרוף כל קצף שעולה למעלה, עד הרוטב מצטמצם 2 כוסות ועבה יפה. טעם של כוח ותיבול. מאי לטאטא בטפיחה של חמאה רכה כדי לסיים את הרוטב.