רוטב חמאה ליים וגלנגל
רוטב ליים וחמאה גלנגל יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו והמתכון הראשוני שחיפשתם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 0 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 135 קלוריות . תמורת 74 אגורות למנה , תקבלו מנה של 4. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Allrecipes דורש חמאה, גרידת ליים, שאלוט וגלנגל. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. נסו סלמון צרוב במחבת עם רוטב ליים חמאה חומה ואספרגוס קלוי , קלח תירס בחמאת כוסברה וליים , וטאקו דגים עם קרום תירס עם רוטב ג'לפנו-ליים ושעועית שחורה חריפה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השום, השאלוט, הגלנגל והיין הלבן בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומצמצמים את היין ל-2 כפות.
מסירים מהאש וטורפים פנימה את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם, מוסיפים כל חתיכה לאחר שהאחרון נמס. לאחר שהחמאה נטמעה, טורפים פנימה את גרידת הליים והמיץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים פנימה כוסברה ומגישים מיד.