רוטב חמוציות לחמניות קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קינמון רוטב חמוציות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 469 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מולסה & לחמניות קינמון חמוציות, לחמניות קינמון תפוזים חמוציות, ו לחמניות קינמון חמוציות פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
במערבל לעמוד מצויד וו הבצק או חיבור ההנעה, לשלב את הקמח ושמרים. הגדר בצד לרגע.
בסיר גדול, לשלב את החמאה, חלב, סוכר מגורען, מלח, ו 1 כף רוטב חמוציות. מערבבים על חום בינוני עד שהחמאה נמסה והחלב חם.
מוסיפים את תערובת החלב החמה לקערה של מערבל הדוכן.
מערבבים על מהירות נמוכה רק כדקה, עד incorporated.
תוסיף את הביצים. המשך לערבב על נמוך במשך כ 6 דקות, או עד הבצק מבריק ומושך מן הצדדים של הקערה.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה משומנת או חמאה, ומכסים במגבת. אפשר לעלות במקום חם במשך שעה.
מחממים את התנור ל 177°. משמנים מחבת 9 על 13 אינץ', או שני מחבתות עוגה 8 אינץ'.
מוציאים את הבצק מהקערה ומעבירים למשטח מקומח קלות. באמצעות מערוך משוריין, מגלגלים את הבצק למלבן גדול (כ -18 - על ידי 14 אינץ').
הסר את רוטב החמוציות שנותר מהפחית. נפרד 2 כפות (תוכל להשתמש בו עבור זיגוג). עכשיו, להפיץ את כל השאר (רוב יכול) על גבי הבצק.
מפזרים את הסוכר החום וקינמון באופן שווה על גבי רוטב חמוציות.
בזהירות לגלגל את הבצק לתוך יומן סוג roulade ארוך, החל בקצה הארוך.
השתמש בסכין גדולה וחדה כדי לחתוך את הבצק ל -12 חתיכות שוות.
מניחים את הבצק למחבת משומנת או מחבתות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד לחמניות משחימים על גבי ולא דביק במרכז. אם אתה בספק, או להכניס שיפוד עץ כדי לבדוק, או להסיר מחבת אחת מהתנור ולהרים אחד הלחמניות באמצעות מרית קטנה. זה לא צריך להיות דביק בתחתית.
הסר מהתנור. בעוד הלחמניות מתקררות, לעשות זיגוג. בסיר בינוני, מערבבים את רוטב החמוציות, החלב והחמאה. לאחר החמאה נמסה, להסיר מן החום.
לאחר הלחמניות התקררו, להוסיף זיגוג.