רוטב חמוציות סיידר תפוחים
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: רוטב חמוציות סיידר תפוחים, רוטב סיידר חמוציות-תפוחים, ו סיידר תפוחים חמוציות חם.
הוראות
מערבבים את סיידר תפוחים, סוכר, מקלות קינמון, גרידת תפוזים, וציפורן בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה. הפעל חום נמוך; מבשלים עד הסוכר הוא מומס ואת הטעמים מעורבבים, 10 עד 15 דקות.
מערבבים חמוציות לתוך הסיר, להפוך את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד חמוציות להתחיל פופ, 5 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 5 דקות.
הסר מקלות קינמון וציפורן.
יוצקים לתוך צלחת רדודה כדי לקרר ולהגיש.