קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

רוטב חמוציות סיידר תפוחים

רוטב חמוציות סיידר תפוחים
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: רוטב חמוציות סיידר תפוחים, רוטב סיידר חמוציות-תפוחים, ו סיידר תפוחים חמוציות חם.

הוראות

1
מערבבים את סיידר תפוחים, סוכר, מקלות קינמון, גרידת תפוזים, וציפורן בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה. הפעל חום נמוך; מבשלים עד הסוכר הוא מומס ואת הטעמים מעורבבים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציפורןציפורן
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מערבבים חמוציות לתוך הסיר, להפוך את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד חמוציות להתחיל פופ, 5 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מקלות קינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
ציפורןציפורן
4
יוצקים לתוך צלחת רדודה כדי לקרר ולהגיש.