רוטב חצילים
רוטב חצילים יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 149 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל, שאלוט, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבלין החצילים של דודה אן, רימונים חצילים להתענג, ו רוטב חצילים.
הוראות
במחבת nonstick גדול, חום 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את החצילים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד החציל רך משחימים, על 4 דקות.
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת.
מוסיפים את השום, שאלוט וסלרי ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלות הוא התרכך, 4 דקות. מערבבים את העגבניות ומבשלים במשך 30 שניות.
מוסיפים את תערובת העגבניות לחציל יחד עם הזיתים, בזיליקום, מיץ לימון וזרעי שומר. מערבבים בעדינות. מתבלים את התבלין במלח ופלפל ומגישים.