רוטב לחם תירס עם בשר חזיר, שומר וגזר
רוטב לחם תירס עם בשר חזיר, שומר, וגזר יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרווה, בצל, נורות שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו רוטב נקניק, תפוח ולחם שומר, לחם תירס עם זרעי שומר, חמוציות מיובשות וצימוקים זהובים, ו פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בשר חזיר וסוט עד להשחמה, כ-8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בשר חזיר לקערה גדולה במיוחד.
מוסיפים בצל והבא 6 מרכיבים לטפטופים בסיר. מכסים ומבשלים עד ירקות מתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות; להוסיף בשר חזיר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
מערבבים את כל הלחם לתוך תערובת חזיר; מוסיפים 31/4 מרק כוסות. מילוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל; לערבב ביצים.
מילוי רופף חלל ראשי וחלל הצוואר של טורקיה עם מלית.
מוסיפים מספיק מרק כדי להישאר מלית להרטיב מעט (1/4 כוס 3/4 כוס, בהתאם לכמות הנותרים מלית). בנדיבות תבנית אפייה חמאה. כפית נותרת מלית לתוך צלחת מוכנה. כיסוי צלחת עם נייר מרופד, בצד החמאה למטה.
אופים מלית בצלחת-לצד טורקיה או בזמן טורקיה נחה — עד מחומם דרך, כ 25 דקות. לחשוף מלית בצלחת.
אופים עד העליון של מלית הוא מעט פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות 15x10x2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית.
הוסף מספיק מרק נוסף כדי מלית להרטיב (3/4 כוס 1/4 כוסות).
העברת מלית צלחת מוכנה. כיסוי עם נייר מרופד בחמאה, צד מרוח בחמאה כלפי מטה.
אופים עד מחומם דרך, כ 40 דקות. לחשוף ואופים עד העליון הוא קצת פריך וזהוב, על 20 דקות יותר.