רוטב מרסלה בשר טחון
רוטב מרסלה בשר טחון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המשקאות שלך. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שרי, פטריות, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו בשר בקר En Croute עם רוטב Marsala, פלפל טנדרלוין בקר עם פורטובלו-רוטב מרסלה, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבשר הטחון עם שום ופטריות במחבת גדולה על חום גבוה עד לא נשאר ורוד, על 10 דקות; לא לנקז.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל במשך חמש דקות.
יוצקים יין מרסלה, שרי, ומים. מערבבים ומביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים מכוסה במשך 10 דקות.
מגישים מעל הפסטה על פי בחירתך.