רוטב נקניק ואורז בסגנון תאילנדי
רוטב בסגנון תאילנדי ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, צ'ילי תאילנדי, חזיר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו בוק צ'וי עם רוטב תאילנדי, Kao Pad (אורז מטוגן בסגנון תאילנדי), ו אורז מטוגן בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים אורז ב 2 כוסות מים חמים במשך 1 שעה.
מסננים אורז. קו ספינת במבוק עם נייר כסף לתקוע חורים קטנים בכל רחבי נייר עם קיסם.
מוסיפים אורז לאוניית קיטור. הגדר מעל סיר של מים רותחים ואדים עד אורז לח ומכרז, 15 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 37
סיבוב 1 כף. כל זנגביל ושום, עשב לימון, גבעולים כוסברה, צ ' ילי במעבד מזון עד קצוץ מעורבב, על 1 דקה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
הוסף 1 כף הנותרים. כל זנגביל ושום, בצל ירוק, ובצל, בישול עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת חזיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכבר לא ורוד, על 4 דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מוסיפים מרק, אורז מאודה, עלי כוסברה, בזיליקום, ביצים ולחם, משליכים לשלב.
שים תערובת משומנת 9 על ידי 13 ב. צלחת אפייה. מכסים בנייר כסף.
הסר רדיד ואופים עוד 30 עד 40 דקות עד חם במרכז השחמה על גבי.
* אורז דביק לעתים קרובות מתויג " מתוק "או לפעמים" דביק"; כאשר מבושל, זה צפוף, כן, דביק. מצא אותו בשווקים אסיאתיים וכמה חנויות מכולת מצוידות היטב.