אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, כך לתת רוטב סויה-ודבש-מזוגג טורקיה לנסות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתאים ל-45 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, בצל ירוק, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, רוטב סויה ודבש תרנגול הודו מזוגג, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מאוד, לטאטא יחד את רוטב הסויה, דבש, שמן שומשום וחצי זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שים את ההודו בקערה, צד השד למטה, ומרינדה בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות. הפעל את טורקיה ואת השד לרבד בצד למעלה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הגדר מתלה במחבת צלייה גדולה. בקערה קטנה, לשלב את המלח, פלפל ואבקת חמישה תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את טורקיה מן המרינדה; להזמין את המרינדה. הגדר את טורקיה על המדף, השד בצד למעלה, ואת העונה פנימה והחוצה עם תערובת מלח. למלא את החלל עם הבצל הירוק ואת הג ' ינג ' ר שנותר. הפוך את חזה ההודו למטה על המדף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הוסף 2 כוסות מים למחבת הקלייה. באופן רופף לכסות את טורקיה עם אוהל רדיד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
צולים את ההודו במשך 4 שעות, צולים עם חלק מהמרינדה השמורה כל שעה ומוסיפים סך של 3 כוסות מים למחבת במהלך הקלייה. הפוך את צד חזה טורקיה מעלה ו baste היטב עם המרינדה השמורה. צלי שנחשף במשך 30 דקות, צולה פעם אחת באמצע הבישול. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס ב רשם הירך 16
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
דַק-
8
בזהירות לשפוך את המיצים מחלל טורקיה לתוך מחבת צלייה ולהעביר את טורקיה ללוח גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
9
תן לנוח במקום חם במשך 30 דקות.
10
בינתיים, מסננים את מיצי המחבת לתוך סיר גדול לרפרף את השומן.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-
11
מוסיפים את ציר העוף למיצים יחד עם 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
בקערה בינונית, למזג את החמאה עם הקמח כדי להפוך את משחה חלקה. בהדרגה לטאטא 2 כוסות של מיצי פאן חם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-
13
לטאטא את התערובת לתוך הסיר ולהביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד שלא נשאר טעם גס, כ 8 דקות. תחתכי את ההודו, תעבירי את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות