רוטב ספגטי
רוטב ספגטי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 121 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילי, פטריות פורצ' יני, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב פטריות ו 2/3 כוס מים רותחים.
בואו לעמוד עד רך, כ -20 דקות. לשפשף פטריות בעדינות לשחרר חצץ, ואז להרים מן המים, לסחוט יבש, דק קוצצים. שמור נוזל.
בינתיים, לשלב שום, בצל, ושמן במחבת 8 עד 10 ליטר על חום בינוני גבוה. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הם השחמה קלות טעם מתוק, על 10 דקות.
כדי פאן, להוסיף פטריות ורוב הנוזל השריית, להשליך את שארית גרגירים. כמו כן מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, יין, טימין, סוכר, פתיתי צ ' ילי. מביאים לרתיחה ומבשלים במהירות עד מופחת 3 ליטרים, על 1 1/4 שעות; מערבבים לעתים קרובות.
השתמש חם, או לתת רוטב מגניב, ואז לכסות להתקרר עד 5 ימים. כדי לאחסן עוד, להקפיא במנות קל לשימוש.