רוטב ספגטי איטלקי ישן עם קציצות של סבתא דורש כ -8 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-24 מנות. רוטב זה מכיל 304 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לך סודה לשתייה, פלפל, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב ספגטי איטלקי עם קציצות , רוטב ספגטי איטלקי בריא יותר עם קציצות , והקציצות האיטלקיות המפורסמות של סבתא .
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית בתחתית סיר גדול, ומטגנים את שיני השום 5 עד 8 דקות, עד להשחמה וריחנית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מסירים את שיני השום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3
מניחים את רגלי החזיר ועצמות צוואר החזיר בסיר ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד שהבשר והעצמות משחימים, כ-15 דקות.
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
מחזירים את שיני השום לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות ו-1 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ויוצקים פנימה את רסק העגבניות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ-3 שעות, תוך ערבוב מלמטה לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד שרגלי החזיר רכות והתערובת מתחילה להסמיך. מערבבים פנימה את הסוכר, הפלפל והסודה לשתייה. ממשיכים לבשל בזמן שמכינים את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
5
משרים את הלחם הקרוע עם 1 כוס מים בקערה. סוחטים עודפי מים מהלחם, ומניחים את הלחם בקערה גדולה עם 6 הביצים הטרופות, בשר חזיר טחון, בשר עגל טחון ובשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
6
מערבבים היטב ויוצרים 24 קציצות בקוטר של כ-2 1/2 סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
7
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית, מערבבים פנימה את השום הטחון והבזיליקום הטרי הקצוץ, נותנים להם להתבשל כדקה ואז מוסיפים את הקציצות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים אותם מכל הצדדים עד להשחמה, כ-15 דקות, עובדים במנות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
רוטב פלפל לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מניחים את כדורי הבשר השחומים, יחד עם השמן, השום והבזיליקום מהמחבת, תוך ערבוב קל כדי למנוע שבירתם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את הביצים הקשות השלמות, ומבשלים עוד כ-1 1/2 שעה, עד שהקציצות מבושלות, הרוטב סמיך וכל הטעמים מתערבבים.