רוטב ספגטי איטלקי ישן עם קציצות של סבתא דורש כ -8 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-24 מנות. רוטב זה מכיל 304 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לך סודה לשתייה, פלפל, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב ספגטי איטלקי עם קציצות , רוטב ספגטי איטלקי בריא יותר עם קציצות , והקציצות האיטלקיות המפורסמות של סבתא .
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית בתחתית סיר גדול, ומטגנים את שיני השום 5 עד 8 דקות, עד להשחמה וריחנית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים את שיני השום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3
מניחים את רגלי החזיר ועצמות צוואר החזיר בסיר ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד שהבשר והעצמות משחימים, כ-15 דקות.
מחזירים את שיני השום לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות ו-1 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ויוצקים פנימה את רסק העגבניות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ-3 שעות, תוך ערבוב מלמטה לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד שרגלי החזיר רכות והתערובת מתחילה להסמיך. מערבבים פנימה את הסוכר, הפלפל והסודה לשתייה. ממשיכים לבשל בזמן שמכינים את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
אפונה קליפה סגולה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
משרים את הלחם הקרוע עם 1 כוס מים בקערה. סוחטים עודפי מים מהלחם, ומניחים את הלחם בקערה גדולה עם 6 הביצים הטרופות, בשר חזיר טחון, בשר עגל טחון ובשר בקר.
מערבבים היטב ויוצרים 24 קציצות בקוטר של כ-2 1/2 סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
7
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית, מערבבים פנימה את השום הטחון והבזיליקום הטרי הקצוץ, נותנים להם להתבשל כדקה ואז מוסיפים את הקציצות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים אותם מכל הצדדים עד להשחמה, כ-15 דקות, עובדים במנות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
רוטב פלפל לימון
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את כדורי הבשר השחומים, יחד עם השמן, השום והבזיליקום מהמחבת, תוך ערבוב קל כדי למנוע שבירתם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הביצים הקשות השלמות, ומבשלים עוד כ-1 1/2 שעה, עד שהקציצות מבושלות, הרוטב סמיך וכל הטעמים מתערבבים.