קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות80
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב עגבניות חם

רוטב עגבניות חם
זה עובד טוב כמו רוטב. אם יש לך פסטה, אבקת צ'ילי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכונים דומים: רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו שום ורוטב חריף תוסס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
בינתיים, במחבת גדולה, פלפל צ ' ילה מטגן, פלפל ובצל עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פלפלפלפל
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים עגבניות, מחית ואבקת צ ' ילי ומבשלים 2 דקות יותר. לרוטב חלק, מחית עם בלנדר יד, או מחית בקבוצות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5
שלב פסטה ורוטב בתבנית אפייה 9 x 13 ואופים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מגישים חם.