רוטב עגבניות חם
זה עובד טוב כמו רוטב. אם יש לך פסטה, אבקת צ'ילי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכונים דומים: רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו שום ורוטב חריף תוסס.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, במחבת גדולה, פלפל צ ' ילה מטגן, פלפל ובצל עד רך.
מוסיפים עגבניות, מחית ואבקת צ ' ילי ומבשלים 2 דקות יותר. לרוטב חלק, מחית עם בלנדר יד, או מחית בקבוצות במעבד מזון.
שלב פסטה ורוטב בתבנית אפייה 9 x 13 ואופים במשך 15 דקות.