רוטב עגבניות טרי עם פקורינו
גשו לסופר וקנו חלפיניו, עלי מרג'ורם, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו, עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו).
הוראות
עבודה על מסננת להגדיר מעל קערה, להסיר את זרעי עגבניות. באמצעות כף עץ, לחץ על הזרעים כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. לזרוק את הזרעים ולהזמין 1/4 כוס של מיץ.
חותכים את העגבניות לחתיכות.
במעבד מזון, לשלב רבע מהעגבניות עם מיץ עגבניות, גבינה, בצל ירוק, jalapeo, רסק עגבניות ומרג ' ורם.
מוסיפים את שאר העגבניות והדופק עד קצוץ גס; הרוטב צריך להיות עבה.
מעבירים את הרוטב לקערה, מערבבים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם: שרימפס בגריל, חזה עוף, ירקות או לחם כפרי.