רוטב עוף מטוגן-חום
צריך ללא גלוטן ורוטב חלב חינם? רוטב קרביים חום מטוגן יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 2095 קלוריות, 265 גרם חלבון ו 97 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף דל שומן, גזר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. נסו Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את צוואר טורקיה, לב, קורקבן וכבד; לעטוף כבד וצינה.
מקום צוואר, לב, קורקבן, גזר, ובצל במחבת מתכת 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור 475 עד שהנוזל מתאדה וירקות, צוואר, לב וגזארד מושחמים, 40 עד 45 דקות (30 עד 35 דקות בתנור הסעה); מערבבים מספר פעמים.
מוסיפים 1/4 מרק כוס, חומץ וסוכר למחבת; מערבבים לגרד חתיכות משחי חינם.
הוסף כבד למחבת (או שמור לשימושים אחרים).
אופים עד התערובת משחיתה עשיר והכבד הוא ורוד קלוש במרכז (לחתוך לבדיקה), 10 עד 15 דקות יותר (כ 5 דקות בתנור הסעה); מערבבים מספר פעמים.
הסר מהתנור; הגדר כבד בצד.
הוסף 1 מרק כוס יותר למחבת; תן לעמוד עד חתיכות השחמה רכות, על 5 דקות. לגרד תערובת לתוך מחבת 4-5 ליטר.
להוסיף הנותרים 3 מרק כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה; כיסוי ומבשלים עד גיזארד הוא רך כאשר פירסינג, על 1 1/4 שעות.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. זרוק ירקות. משוך בשר מהצוואר וקוצצים; להשליך עצמות. דק קוצצים בשר קרביים. אם עושים קדימה, לכסות קערה ובשר, ולהתקרר עד 1 יום.
למדוד תערובת מרק, במידת הצורך, להוסיף מים כדי להפוך 4 כוסות. החזר מרק למחבת 4-5 ליטר.
מוסיפים תערובת בשר וטפטוף טורקיה; מביאים לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/4 כוס מים. מערבבים מספיק תערובת קורנפלור לרוטב רותח כדי להתעבות לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.