קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות20
מגזין

רוטב פטריות משולש

רוטב פטריות משולש
רוטב פטריות משולש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך מרק עוף דל שומן, שאלוט, לחם ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס פטריות, רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו, ו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים.

הוראות

1
שוטפים פטריות פורצ ' יני ומניחים בקערה קטנה עם 2 כוסות מים חמים. להשרות עד רך, כ -20 דקות. לשפשף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ; להרים ולסחוט נוזל לתוך מים השריית. קוצצים גס פורצ ' יני; מילואים השריית נוזל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים אגוזי לוז במחבת פאי 9 אינץ ' ואופים בתנור רגיל או הסעה 350, רועד מחבת מדי פעם, עד אגוזים הם זהובים תחת עורות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים לתוך מגבת נקייה ולשפשף כדי להסיר כמה שיותר עור ככל האפשר. הרם אגוזים ממגבת, משאיר עורות מאחור; קוצצים גס אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים חצי הלחם בכל אחד משני 12-על ידי 17 אינץ מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים בתנור רגיל או הסעה 350, ערבוב פעם אחת, עד השחמה קלה, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לקצץ ולהשליך צמרות ירוקות כהות שורש מסתיים כרישה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
חותכים גבעול לבן חצי לאורכו ולשטוף היטב, מרפרף שכבות כדי לשחרר חצץ. קוצצים גס. יש לשטוף את קרמיני ופטריות שיטאקה; לחתוך ולהשליך את גבעולי שיטאקה. חותכים דק את שני סוגי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים שאלוט, כרישה, ופטריות קרמיני ושיטאקה; מערבבים לעתים קרובות עד שהפטריות מתחילות להשחים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
11
מערבבים פורצ ' יני, אגוזים, סלרי, פטרוזיליה, טימין, ומרווה לתערובת פטריות. מערבבים ללחם ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. בקערה קטנה, להכות יחד ביצים, 1/2 כוס של פורציני שמורות פטריות השריית נוזלים (לשפוך בזהירות, עוזב חצץ מאחור), ו 1/2 מרק עוף כוס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
יוצקים על תערובת לחם ומערבבים היטב. אם אתה מעדיף מרקם moister, להוסיף עד 1/2 כוס יותר פורצ ' יני פטריות השריית נוזל או מרק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
13
יוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה 3-3 1/2 ליטר. כיסוי עם גיליון חמאה של נייר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
אופים רוטב ב 325 רגיל או תנור הסעה עד חם במרכז, 45 דקות עד 1 שעה; לחשוף ולאפות עד העליון הוא זהב, 10 עד 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®