תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות ים מקסיקניים Sauté עם סלסאן אבוקדו-מנגו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לך לחנות ותביא מנגו, נענע, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הטקילה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טקילה-עוגיות ליים סוכר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלסה אבוקדו מקסיקני, עוף קלוי מקסיקני עם סלסה מנגו, ו סלסה מנגו ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית.מתבלים לפי הטעם במלח. כיסוי ו chill.DO קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה. תמשיך לעבוד.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.