רוטב פסטה דלעת חמאה גבינה
את המתכון ניתן להכין רוטב פסטה דלעת חמאה גבינה תוך כ-55 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 158 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אהוב על 191 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם תפוחים, שום, תערובת גבינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית. זה עובד היטב כרוטב במחיר סביר מאוד. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 57%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה דלעת חמאה עם רוטב שמנת גבינה, פסטה דלעת חמאה גבינת עם בייקון, ואפיית פסטה דלעת חמאה גבינת.
הוראות
מניחים את הדלעת בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים את הדלעת עד לריכוך מאוד, 15 עד 20 דקות.
מסננים את עודפי המים. דלעת מבושלת צריכה להיות שווה ל-2 כוסות.
מחממים שמן זית וחמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה ומבשלים את הבצל, השום והתפוח תוך ערבוב תכוף עד שהם מתרככים ומשחימים, כ-15 דקות.
מוסיפים דלעת חמאה ומרק עוף, ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש רק לרתיחה ומערבבים פנימה את תערובת החלב והגבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה והרוטב הגיע לסמיכות הרצויה, 5 עד 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.