רוטב פסטה עדשים סיציליאני
רוטב פסטה עדשים סיציליאני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הרוטב שלך. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 217 אוהדים. אם יש לך רוטב עגבניות, שמן זית, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו מרק עדשים סיציליאניname, רוטב פסטה עדשים אדום, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל, פטריות, קישואים ושום. מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות.
מוסיפים עדשים ומים 3 כוסות לירקות. מביאים לרתיחה מתגלגלת, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך, לכסות, לבשל 45 עד 60 דקות.
מערבבים ברוטב עגבניות, רסק עגבניות, סוכר, ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות. במידת הצורך, מוסיפים עוד מים כדי למנוע מהרוטב להידבק. היזהר לא לדלל; הרוטב צריך להיות די עבה.