רוטב: צ'אטני מנגו מתוק
אם יש לך צימוקים זהובים, garam masala, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, ו צ'אטני בצל ומנגו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם שמן פתיתי צ ' ילי בסיר בינוני על בינוני. כאשר השמן מתחיל לבעבע סביב פתיתים להוסיף בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים זנגביל ושום וממשיכים לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים מנגו, סוכר, חומץ, צימוקים, garam masala, מלח, זרעי חרדל למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מנגו הם מרככים ורוטב הוא עבה וסירופ, על 45 עד 60 דקות.
מניחים בצנצנת גדולה, מאפשרים להתקרר, לכסות ולאחסן במקרר.