קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות3
ציון בריאות25
מגזין

רוטב: צ'אטני מנגו מתוק

רוטב: צ'אטני מנגו מתוק
אם יש לך צימוקים זהובים, garam masala, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, ו צ'אטני בצל ומנגו צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם שמן פתיתי צ ' ילי בסיר בינוני על בינוני. כאשר השמן מתחיל לבעבע סביב פתיתים להוסיף בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים זנגביל ושום וממשיכים לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3
מוסיפים מנגו, סוכר, חומץ, צימוקים, garam masala, מלח, זרעי חרדל למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מנגו הם מרככים ורוטב הוא עבה וסירופ, על 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים בצנצנת גדולה, מאפשרים להתקרר, לכסות ולאחסן במקרר.