רוטב צדפות מעושנות
רוטב צדפות מעושנות אנדוויל יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, קורנית, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Andouille, סרטן Gumbo צדפה, עוף, Andouille, ומרק מרק צדפות, ו Andouille, סרטן Gumbo צדפה.
הוראות
מערבבים יחד לחם תירס וקוביות לחם בקערה גדולה. ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים נקניק, ומבשלים, מכוסים ומערבבים מדי פעם, 5 עד 7 דקות או עד שהחמאה הופכת לכתום בהיר.
הסר נקניק עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מוסיפים בצל ו-2 המרכיבים הבאים לחמאה; מטגנים 8 דקות או עד למכרז.
הוסף מרווה והבא 2 מרכיבים, ו saut 1 דקה. מערבבים בתיבול Cajun ו 2 החומרים הבאים; להסיר מן החום.
מערבבים ירקות ונקניק לתוך תערובת לחם תירס. מערבבים בצדפות ואת 2 המרכיבים הבאים.
מורחים במחבת משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; מכסים בנייר אלומיניום.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד השחמה מבושל היטב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם Weber New Orleans Cajun Seasoning ו cornbread עשה עם מרתה White Cotton Country Cornbread
לערבב. (אין להשתמש בתערובת לחם תירס מתוקה, כגון Jiffy.)