רוטב קרמל כתום בירה
רוטב קרמל כתום בירה לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו רוטב. אם יש לכם תמצית ונילן, גרידת תפוז, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה לא כל כך מדהים. נסו בלילת בירה קרפים כתומים עם רוטב קרמל בירה, אתגר האופים הנועזים: שעועית וניל ופנה קוטה כתומה בדם עם רוטב קרמל פלפל אנגלי כתום והל כתום אגוזי לוז שוקולד מריר פלורנטינים (ללא גלוטן), ו סקונס קרם דובדבן-כתום עם רוטב קרמל כתום דם עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו את הבירה, הל וגרידת התפוז לרתיחה עדינה בסיר על אש בינונית; מבשלים תוך ערבוב עד להפחתה ל -1 כוס, כ -10 דקות.
מוסיפים את החמאה והסוכר החום ומבשלים תוך ערבוב רק אם התערובת נראית כאילו היא עלולה לרתוח, עד שהיא סמיכה וסירופית, 10 עד 12 דקות. כדי לבדוק את התקינות, טיפה קצת קרמל לתוך קערה של מים קרים. הוא אמור ליצור כדור רך; אם לא, המשך לבשל.
מערבבים לאט את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הווניל והמלח.
מוציאים את הל וגרידת התפוז בעזרת כף.
תנו לקרמל להתקרר מעט, ואז העבירו לצנצנת קטנה. מקררים עד 2 שבועות.