קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

רוטב שום צ'ילי ויאטנמי

רוטב שום צ'ילי ויאטנמי
המתכון רוטב שום צ'ילי ויאטנמית יכול לספק את התשוקה הווייטנאמית שלך בערך 20 דקות. יש מרק זה 79 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכי לחנות וקחי שום, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו דגים ברוטב צ'ילי ושום, שרימפס שום עם רוטב צ'ילי, ו איך לבשל: דגים ברוטב צ'ילי ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים במעבד מזון ודופק עד מעורבב ביסודיות אבל עדיין גס במרקם.לטעום את הרוטב ולהוסיף מלח / סוכר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים לצנצנת אטומה ומקררים.
3
שלב את כל החומרים במעבד מזון ודופק עד מעורבב ביסודיות אבל עדיין גס במרקם.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
להעביר את התערובת למחבת רוטב על med. חום ומביא לרתיחה מתגלגלת. לאחר מכן, להתאים את החום נמוך ומבשלים במשך כ 5 דקות - או עד שהרוטב מאבד את הריח הגולמי שלה. לטעום את הרוטב ולהוסיף מלח / סוכר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין.
6
מעבירים לצנצנת אטומה ומקררים.

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Poema קאווה ברוט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Poema Cava Brut
Poema Cava Brut
ניחוחות תוססים של אפרסקים בשלים, אגסים ולחם קלוי עם רמז של תבלין למלא את האף. החיך יבש עם מרקם עשיר וקרמי. שכבות של טעם כוללות קליפת תפוז ותבלינים שנמשכת דרך גימור אלגנטי.