רוטב שוקולד
רוטב שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מים, גרגרי קפה נמס, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו מרנג שוקולד צ'יפס עם גלידה, סוכריות מנטה ורוטב שוקולד-מנטה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים (באמצעות גרגרי קפה) במעבד מזון. תהליך עד הקרקע דק (על 1 דקה).
בסיר קטן, מערבבים מים וסירופ אגבה יחד; מביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את תערובת הסירופ, ואז וניל. המשך עיבוד עד שהרוטב הוא חלק, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
העברת מיכל ומקרר עד צונן (לפחות 2 שעות). מערבבים לפני ההגשה על פירות, גלידה, או לחם בננה.